Malzemeler:(Göz kararı)
Kuşbaşı et
Havuç
Soğan
Dereotu
Çam fıstığı
Tereyağ+Sıvıyağ
Pirinç
Su ve/veya et suyu
Karabiber
Yapılışı:
Et-havuç-soğan-çam fıstığı yağda kavrulur.Piriçler yıkanır kavrulan malzemeye eklenir.Yeteri kadar su eklenip pişirilir.
En son karabiber ve doğranmış bolca dereotu eklenir ve dinlendirilir.
Afiyet Olsun!
10 yorum:
Cok guzel gorunuyor,yanina bir bardakda ayran oldumu tamam dir.
Yapanin eline saglik,yiyenlere afiyet olsun.
ellerine saglık güzelim.harika gözküyor eminim yiyenler bayılmıştır.
Canımmmm ellerine sağlık harika olmuş
pilav sımsıcak sevgiler...
cok nefis gorunuyor canim ellerine saglik.
SEVGİLER
ben böyle tatları çok severim İlkay.. eline sağlık..tan da oğluma göre..Ege de her çocuk gibi pilavı seviyor çünkü.. sevgiler canımcım..
Tam yenecek pilav.eline sağlık.
Ellerine sağlık nefis görünüyor!!!
Sevgiler,
Evren
Lezzet sefam canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...
Eylemcim canım çok teşekkür ederim yorumuna ve beğenine...
Deryacım canım çok sağol birtanem...
Özgülcüm canım çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim...
Gayecim canım cidden çocuklar için de besleyici bir pilav...egeyide seni de çok öpüyorum...
Doyumluk çok teşekkürler...
Evrencim canım çok teşekkür ederim....
İYİ Kİ VARSINIZ...
selam!nihayet benim gibi göz kararı çalışan bir blogcuya rastladım.sevgiler.bu arada DOST bulmak çoooooooooooooooooooook zor.hayat insanları maalesef çooooooooooooooooook BENCİL yapıyor.eskilerin dediği gibi;daiam bir açık kapı bırak!ama buda insanı çok şüpheci yapıyor.neyse bu kadar felsefe yeter:)herşey gönlünüzce olsun.mutis.blogcu.com
Mutis blogcu canım çok teşekkürler desteğine...
ben göz kararına artık çok alıştım...pişme sürelerini de burnumla anlıyorum::)))insan zamanla uzmanlaşıyor...
bu arada bencillik sanırım insanın doğasında var...aöa anlamak çok zor oluyor bazen::(((
sevgiyle sağlıkla kal...
Yorum Gönder