Tarif Sevgili Hünerli'mden...Çok teşekkür ederim canım.
Bence hemen deneyin çok da pratik, lezzetli, faydalı bir öğün olur.
GAYGANA (KARADENİZ USULÜ)
MALZEMELER:
5 yumurta
Yarım litreden biraz fazla süt
1 çay kaşıgı kabartma tozu
Tuz
Bolca ince kıyılmş maydanoz
Biraz un
YAPILIŞI:
Bir kapta yumurta, süt,tuz,kabartma tozunu iyice çırpalım.ununu da yavaş yavaş ilave edelim.En son da ince kıyılmış maydanozları katalım.İyice karıştıralım.Az yaglanmış tavada gayganalarımızın (krep gibi)iki tarafınıda iyice pişirelim.Sıcak olarak yiyelim.
Afiyet olsun.
25 Şubat 2009 Çarşamba
MAYDANOZLU KAYGANA
Etiketler: GÜNLÜKLERDEN DENEMELER, KAHVALTI, PRATİK TARİFLER
1 yorum:
Ellerine saglik.Hic maydanozlusunu duymamistim.
Nefis görünüyor.
Sevgilerle.
Yorum Gönder