25 Şubat 2009 Çarşamba

MAYDANOZLU KAYGANA



Tarif Sevgili Hünerli'mden...Çok teşekkür ederim canım.
Bence hemen deneyin çok da pratik, lezzetli, faydalı bir öğün olur.



GAYGANA (KARADENİZ USULÜ)
MALZEMELER:

5 yumurta

Yarım litreden biraz fazla süt

1 çay kaşıgı kabartma tozu

Tuz

Bolca ince kıyılmş maydanoz

Biraz un

YAPILIŞI:
Bir kapta yumurta, süt,tuz,kabartma tozunu iyice çırpalım.ununu da yavaş yavaş ilave edelim.En son da ince kıyılmış maydanozları katalım.İyice karıştıralım.Az yaglanmış tavada gayganalarımızın (krep gibi)iki tarafınıda iyice pişirelim.Sıcak olarak yiyelim.
Afiyet olsun.

1 yorum:

peynir hösmelimi dedi ki...

Ellerine saglik.Hic maydanozlusunu duymamistim.
Nefis görünüyor.
Sevgilerle.